Solucions integrals per a producció, reproducció, visualització i transmissió de format 3D real.
EMPRESA

3D INTEGRAL és una empresa pionera a posar la tecnologia de visualització 3D autèntica de qualitat completament professional (cinemes IMAX 3D o Real3D) a la disposició d'empreses, institucions i particulars.

Situada a Barcelona, 3D INTEGRAL aporta una solució 3D multimèdia completament integral: des del disseny, fabricació i ajust “in situ” dels equips de visualització en format 3D d'Alta Definició fins a la producció de les seves video-produccions 3D.
PRODUCTES

En el camp de l'oci particular proporcionem equips per a reproducció de pel·lícules comercials en format 3D autèntic i la possibilitat de gaudir en 3D els últims títols de jocs para PC.

Disposem de sistemes de projecció 3D per a qualsevol grandària de sala, de pantalla i condició lumínica i de panells verticals o de sobretaula (TV i monitors) de 19” fins a 82”.

* 3D Home Cinema
* 3D Professional Cinema Theater
* TV 3D & 3D Videoconferencing
SERVEIS

Realitzem produccions 3D, assessorem i equipem estudis que volen adaptar-se a aquesta nova tecnologia. Desenvolupem projectes proposats pels nostres clients aportant solucions per a cadascuna de les seves necessitats: TV 3D, Vídeo-conferència 3D, escenaris virtuals en 3D amb efectes especials a temps real, etc.

* 3D Events
* 3D Productions
* 3D Equipment, Production & Training
* 3D Consulting, Projects and Solutions

PROJECTES

Aportem la solució de visualització 3D idònia perquè el seu projecte sigui una realitat i un èxit.

La nostra tecnologia aplicada a les seves presentacions, congressos o esdeveniments garanteix resultats espectaculars.